ES PRESENTA EL PROGRAMA DE GESTIÓ DE RECURSOS PER EXTINCIÓ D’INCENDIS

trobada Bonastre 6

Dins el marc de la trobada anual d’ADF del Penedès i Garraf es va presentar el treball que han fet en Rudy Hagedorn, en Alex Burger i en Xavier Ortiz en el programa de gestió de recursos per intervenir en l’extinció dels incendis forestals anomenat GEPET. Els seus autors vinguts expressament des d’Alemanya van estar molt contents d’estar un dia entre els voluntaris de les ADF i conèixer d’aprop aquesta societat civil organitzada per fer front als incendis forestals. Les explicacions donades al públic assistent van deixar bocabadats a tothom per la gran utilitat del sistema de gestió automatizada que ofereix el programa que s’instal.larà a cadascun dels terminals de telèfon de cada voluntari d’ADF. Novament la Federació d’ADF ha estat pionera en implantar un nou i modern sistema de gestió de recursos davant d’una emergència forestal.