REFORESTEN AMB 35 ALZINES LA ZONA CREMADA DE L’INCENDI DE TORRELAVIT

reforestacio torrelavit 2

Tots els alumnes de l’escola JJ Ràfols de Torrelavit van participar el passat 1 de març en la plantació d’alzines organitzada per la Federació d’ADF, amb la col.laboració de l’ADF de Torrelavit,  l’Ajuntament, i la brigada del riu. Després de varis dies de treballs previs pels voluntaris de diverses ADF de la zona retirant deixalles i arbres cremats de la zona afectada per l’incendi forestal de Torrelavit l’any passat, es va fer la plantada d’alzines. Cada dos nens van poder plantar una alzina de 1,50m d’alçada i van posar el seu nom amb un lema en una estaca. Els voluntaris de l’ADF de Sant Sadurní i de Torrelavit van dirigir l’activitat amb l’ajuda dels professors.

 

reforestacio torrelavit 5 reforestacio torrelavit 1 reforestacio torrelavit 3 reforestacio torrelavit 4