TARGETA DE CRÈDIT VISA ADF a benefici de les ADF

VisaADF_facebook_POST_ca

El Secretariat d’ADF i Caixabank han arribat a un acord amb el qual l’entitat bancària ajudarà econòmicament a les ADF a través de les targetes VISA ADF. Part dels beneficis d’aquesta tageta de crèdit revertiran directament sobre l’ADF de cada poble. Com més targetes VISA ADF es facin en un poble més beneficis econòmics per l’ADF d’aquell municipi. La targeta de crèdit VISA ADF té totes les característiques d’una targeta de crèdit VISA normal. El primer any és gratuïta i a partir del segon any el cost de manteniment serà de 45 euros anuals, però si es supera la quantitat de 3.000 euros anuals en compres també li serà bonificada la totalitat del cost de manteniment anual. En el cas de demanar una segona targeta per un mateix client el cost de manteniment de la segona serà de 31 euros anuals. Els càrrecs de la targeta VISA ADF es podran domiciliar a un compte de Caixabank o de qualsevol altre banc.

El procediment per sol.licitar una targeta VISA ADF pot ser personalment via la vostra oficina o bé per internet a través dels següent enllaç:

www.caixabank.es/adf_ca

Aquesta iniciativa és en benefici de la vostra ADF, per poder obtenir uns ingressos extra. Us demanem que en feu difusió en els vostres cercles d’amistat i familiars.

 

Tarjeta ADF