La Federació ADF Penedès Garraf rep una menció honorífica del Premi Civisme a la Innovació de la Generalitat de Catalunya.

premi civisme 5

La Federació ADF Penedès Garraf rep una menció honorífica del Premi Civisme a la Innovació de la Generalitat de Catalunya.

El premi el va recollir el Vicepresident de la Federació, Xavier Ortiz i el coordinador Xavier Xortó de la ma del Sr. Josep Ginesta, Secretari General de Treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat en absència de la Consellera de Treball Sra. Dolors Bassa i del vicepresident de la  Generalitat Sr. Oriol Junqueras, que havien de presidir l’acte i malauradament estan empresonats de forma preventiva  juntament amb altres membres del Govern de la Generalitat. Al final de l’acte hi va haver una actuació musical del cantant Pep Sala, qui va fer un sentit homenatge als voluntaris del nostre país com una gran senya d’identitat i va recordar l’estat en que es troba el Govern de la Generalitat per part del govern espanyol. El Sr Ginesta va destacar en el seu discurs al voluntariat com un gran pilar que cal posar en valor de la societat, per afrontar els grans reptes que plantegen avui les societats modernes.  I va afegir que gracies al la societat civil organitzada Catalunya superarà les grans dificultats que està travessant avui per co-construïr aquest país i aquesta societat millor que volem. “Hem de seguir donant veu a la gent, hem de seguir donant veu a la llibertat, hem de seguir donant veu a les minories i als invisibles, hem de seguir pintant murs per escriure el futur d’aquest país.”

premi civisme 1