PRESENTACIÓ DE LA XARXA DE VIDEOVIGILANCIA FORESTAL

presentacio cameres 2

El dia 29 es va presentar a l’Ajuntament de Canyelles el sistema de videovigilància forestal per detectar incendis de la Federació ADF Penedès Garraf. Un total de 19 càmeres configuren una xarxa que permet detectar columnes de fum a tot el territori de l’Alt Penedès i el Garraf. L’acte va ser presidit pel vicepresident de la Diputació de Barcelona Dionís Guiteras, la Presidenta de al Mancomunitat Penedès Garraf Rosa Huguet i el president de la Federació ADF Ramon Torrents. També van assistir el cos de bombers, Agents Rurals, ADF i Alcaldes i representants d’Ajuntaments. El projecte que ja està en funcionament ha estat finançat per la Diputació de BCN i la Mancomunitat Penedès Garraf amb un pressupost de 13.636 euros.

presentacio cameres 1