PREMIS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS 2018 PER ADF

FOTO PREMIS DIBA

La Diputació de Barcelona ha publicat la convocatòria de la 22ena edició dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals, a la qual es poden presentar les Associacions de Defensa Forestal (ADF) de la demarcació de Barcelona per projectes de sensibilització i accions de planificació en la prevenció d’incendis. Els candidats hauran de presentar tota la documentació requerida mitjançant un formulari específic disponible a la pàgina web de la Diputació de Barcelona fins al 24 de juliol de 2018.

En aquesta edició en convoquen el Premi Jordi Peix i Massip, per a un projecte d’informació i sensibilització per a la prevenció d’incendis forestals ,el Premi Rossend  Montané per a un projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendi, i el Premi  honorífic Joaquim Maria de Castellarnau per reconèixer la trajectòria d’una persona en relació a la prevenció d’incendis.

Els premis Jordi Peix I Massip  i Rossend Montané, dotat cadascun amb 11.000 euros,  poden presentar-se projectes realitzats en col·laboració entre diverses ADF,  i son per a projectes d’informació i sensibilització i també per a la planificació de la gestió en la prevenció dels incendis forestals. El Premi Honorífic Joaquim Maria de Castellarnau està dotat amb un trofeu commemoratiu, i amb ell es vol reconèixer la trajectòria d’una persona que amb les seves iniciatives ha contribuït a la prevenció d’incendis forestals.

D’acord amb les bases de la convocatòria, una mateixa ADF no podrà guanyar per la mateixa categoria de premi en dues edicions consecutives, i la candidatura s’ha de presentar electrònicament mitjançant un formulari específic.