TRÀGIC ACCIDENT DE CIRCULACIÓ

escut llaç negre

El dia 2 d’agost cap a les 16:30h hores de la tarda un camió d’extinció d’incendis forestals de l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) d’Avinyonet va patir un tràgic accident de circulació a la carretera N-340 a l’altura de l’Arboç mentre es dirigia a un incendi forestal a Castellet i la Gornal. El xofer va perdre la vida i l’altre acompanyant va ser traslladat amb helicòpter al centre hospitalari de Bellvitge i actualment es recupera de les ferides de forma favorable, i no es tem per la seva vida. Ambdós eren coordinadors d’ADF i el conductor era xofer professional de camions. Les ADF del Penedès Garraf estan consternades pel succés i volen expresar el seu condol i suport a les families i als voluntaris de l’ADF d’Avinyonet. També agraeixen les nombroses mostres de condol rebudes d’arreu de Catalunya, tant d’altres ADF, altres cosos d’emergències, institucions i Generalitat. L’Ajuntament d’Avinyonet ha decretat 2 dies de dol oficial anulant tots els actes previstos. El funeral es farà dissabte a les 10h a l’església del Sagrat Cor de Maria d’Avinyó Nou i es preveu que serà multitudinari amb l’assistència de nombroses personalitats. 

A continuació el text dels parlament de les ADF de la ceremonia de comiat:

Escrit_enterrament_JosepMariaHeras_04-08-2018_vfinal