30è ANIVERSARI DE L’ADF ALT FOIX

El dia 16 de setembre es va celebrar el 30è aniversari de la fundació de l’ADF alt Foix. Es va fer una gimcana on també van poder participar els més menuts, per coneixer els indrets dels municipi i superar unes proves de geolocalització, després es va fer una exhibició d’unes maniobres d’extinció amb un helicopter de Bombers  de la base de Roca Vidal amb un parell de descàrregues d’aigua, i per acabar, un dinar de germanor amb les ADF de la Federació Penedès Garraf i també altres ADF de les comarques veïnes.  Al final del dinar l’Ajuntament de Torrelles va fer entrega d’una placa conemorativa al president de l’ADF per agraïr la dedicació altruista i incansable dels voluntaris de la ADF a la protecció dels boscos.

aniversari 4 aniversari 1 aniversari 2 aniversari 3helicopter 1