PLANTADA POPULAR A OLIVELLA

AL’ADF d’Olivella va participar en la plantada popular d’arbres que es va fer el dia 23 de març al seu municipi dins el projecte PLANTA’M. Una cinquantena de nens van plantar 60 arbres de 5 especies autocones a la zona de l’Avinguda de Mas Milà. Hi van assistir l`alcaldessa la Sra.Marta Verdejo i el regidor de Medi Ambient, Sr. Josep Maria Bayarri; per part de la Diputació de Barcelona el Sr.Jose Luis Herrera, i el conseller delegat de l-empresa patrocinadora Verd Natura Sr. Jordi Cardoner. Els nens també han pogut participar en un concurs de dibuix sota el lema: “El món que vols” en el que han il·lustrat com els agradaria que fos el món en un futur. Després de la plantada, com a cada acte, els nens i nenes han esmorzat un Snack (beguda i barreta) cortesia de Veritas.

Declaracions l’Il·lma. Sra. Marta Verdejo: alcaldesa d’Olivella

“El que estem plantant és consciencia perquè son petites passes per posar en els nens una mirada de futur en el que cuidin el seu planeta”.

“Cuidant el seu arbre, cuiden del planeta”.

“Les petites passes son les que fan avançar. Primer hem de conscienciar-nos”.

Declaracions Sr. Jordi Cardoner:conseller delegat Verd Natura

“Tots hem d’estar d’acord de que hem de cuidar un planeta que deixarem als nostres fills”.

“Falten un bilió d’arbres al món”.