QUIM TORRA I TERESA JORDÀ EN RECONEIXEMENT DE LES ADF

El dia 3 de juliol, el president de la Generalitat Quim Torra i la Consellera d’Agricultura Teresa Jordà, van assistir a  l’acte de celebració dels 30 anys de la creació de les primeres ADF. Un reconeixement i homenatge a tots aquells voluntaris que avui continuen la tasca de prevenció i suport a l’extinció que fan de forma altruista a través de les ADF (Agrupacions de Defensa Forestal). A l’acte que es va fer a la delegació del Govern de la Catalunya Central també van assistir Directors Generals, Alcaldes de la comarca del Bages i nombroses autoritats i representants institucionals.

Es va projectar un vídeo que recull la història de les ADF a través de testimonis, es va visitar la oficina del Secretariat d’ADF de Catalunya i es va visitar una mostra representativa de diferents tipus de vehicles de les ADF saludant personalment a tots els voluntaris.  El President i la Consellera van tenir ocasió de conèixer de primera ma la realitat actual de les ADF a través de la seva gent.

El President va agrair i felicitat en nom del govern a tots els voluntaris de les ADF la noble tasca que fan pel país, i per conservar els boscos per les generacions futures.  La Consellera fa afegir que aquest moviment de la societat civil de Catalunya en defensa del medi ambient i els boscos és únic a tot Europa i això ens fa ser singulars i deferents. I que les ADF tenen tot el recolzament de la Generalitat en tot allò que faci falta.  

Segons paraules del mateix president les ADF són una mostra de  generositat, solidaritat, compromís, i estima pel país des de fa 30 anys. “Gràcies per ser-hi sempre, arreu i per tenir aquest sentiment de lluita per la terra que deixarem als nostres fills”.