JORNADA SOBRE INCENDIS FORESTALS: NOVES REALITATS I NOUS REPTES

el proper dijous dia 1 d’agost a les 10h tindrà lloc a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la jornada “Escenaris d’incendis forestals: noves realitats i nous reptes”. L’objectiu de la jornada és compartir l’evolució dels escenaris presents i futurs dels incendis forestals, i posa de relleu la necessitat de coordinar la gestió de l’emergència per part de totes les administracions i entitats vinculades. La jornada s’adreça a responsables tècnics i polítics de les àrees de medi ambient, territori i gestió d’emergències dels ajuntaments de l’Alt Penedès, així com a persones i entitats vinculades a la gestió d’emergències de la comarca.

El Sr. Joan Rovira, cap de la regió metropolitana sud de bombers ens parlarà sobre la resposta a l’emergència integral. I el Sr. Marc Castellnou, analista en cap dels GRAF de Bombers ens parlarà dels episodis d’incendis extrems en el context de canvi cilmàtic. Després hi haurà una taula rodona on intervindran diferents agents implicats en les emergències d’incendis forestals.


Cal confirmació d’assistència en el link següent: https://forms.gle/2owkso7S8khwfnAK9