LES ADF PRESTEN AJUDA A LES INUNDACIONS DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Un primer equip format per 15 voluntaris i 8 vehicles de les ADF del Penedès i Garraf es van desplaçar el dia 23 d’octubre a l’Espluga de Francolí per ajudar a l’ADF local en les tasques de neteja de fang i tala de troncs arrossegats pel riu que omplien els carrers per la inundació del riu Francolí.  L’ADF de l’Espluga ha perdut tots els seus vehicles i material a causa de la riuada. L’endemà,el dia 24, un altre equip format per 10 voluntaris i 5 vehicles es van tornar a desplaçar cap a la zona per continuar amb les tasques de neteja del fang amb aigua a pressió i tala i retirada de troncs acumulats als carrers. Altres ADF d’arreu de Catalunya també es van desplaçar fins allà per ajudar en els treballs i tornar el poble a la normalitat, coordinats pel Secretariat d’ADF de Catalunya.