LA FEDERACIO ADF ACOMPANYA A UN REPRESENTANT DELS BOMBERS D’ALEMANIA AL CENTRE 112 DE TARRAGONA

El Vicepresident de la Federació d’ADF va acompanyar de visita a Thomas Deckers, Cap de bombers del departament de bombers de Bocholt, acadèmia de serveis d’incendi i rescat Bocholt, Renania del Nord-Westfàlia, d’Alemanya a visitar el centre d’emergències 112 de Tarragona. Aquest intercanvi ha estat possible gràcies al gran interès dels bombers d’Alemania per tenir intercanvi d’informació i coneixements vers els incendis forestals que ells comences a veure com una amenaça real al seu país degut al canvi climàtic. Aquest intercanvi ha estat autoritzat per la màxima autoritat del comandament de bombers d’Alemanya que ha delegat en la figura de Thomas l’establiment d’aquests intercanvis. Thomas
forma part del servei de bombers d’educació d’alta tecnologia tècnica i es va formar en serveis contra incendis superiors 2005/2006 i en el procediment de la Unió Europea – a partir del 2007. I ha fet intercanvis d’experts al Regne Unit, Itàlia, Xipre, Àustria i Polònia. Thomas ha lloat el paper de les ADF en els incendis forestals com un fenomen singular que no coneix en cap altre lloc d’Europa.