ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB ASSEGURANCES MUSSAP

La Federació d’ADF ha arribat a un acord comercial amb la Mutua d’Assegurances MUSSAP per tal d’oferir a totes les persones vinculades a les ADF assegurances de vehicles i llars a unes condicions més econòmiques. En el cas dels vehicles poden resultar ser entre un 20 i un 25 % més econòmiques.

Com ja sabeu MUSSAP és la única companyia que té un producte especial pensat per als vehicles de les ADF a uns preus fixes molt competitius, independentment del model, antiguitat o conductor. Adjuntem llista de preus fixes per a vehicles d’ADF.

En el cas de vehicles particulars i llars de membres de les ADF caldrà que us fem un pressupost personalitzat que us farem des de l’oficina de la Federació.

Contractant la vostra assegurança a través de la Federació contribuiu al finançament de la nostra associació que reverteix directament en les ADF. Us animem a que ens consulteu, i us atendrem de forma personalitzada.

icona_pdf

TARIFA PREUS ASSEGURANCES PER VEHICLES ADF

 

Etiquetas: