LES ADF PATEIXEN RETALLADES DEL 72 % EN ELS DARRERS 5 ANYS

grafic_retallades_ADFEn els darrers 5 anys les ADF de Catalunya han vist disminuir les subvencions de la Generalitat de Catalunya un 72%. Aquest any les Federacions d’ADF s’han quedat sense subvenció. Si això ho sumem a les retallades generalitzades al cos de Bombers i als ajuts per la gestió forestal sostenible per a la prevenció d’incendis forestals, el panorama es preveu molt negre per al futur del nostre patrimoni forestal. Tot i això les ADF de la nostra Federació anem suportant les penúries com podem perquè entenem la situació econòmica que està vivint el nostre país. Es dona el cas que el Departament d’Agricultura, al qual pertanyen les ADF, ha passat de tenir un pressupost l’any 2011 de 429 milions d’euros a 501 milions d’euros al 2012. Les ADF tenien un pressupost l’any 2009 de 2.650.000 euros i ha passat a 750.000 euros al 2013.

Etiquetas: