TROBADA DE VEHICLES ADF EN LA 4a SETMANA DE LA NATURA

El dia 9 de juny farem per primera vegada a la nostra Federació una trobada-exhibició de vehicles de les ADF a la Rambla de la Girada de Vilafranca del Penedès de 10h a 14h. Serà una jornada lúdica, amb activitats per als més menuts, on el públic general i familiar puguin veure i pujar als vehicles d’extinció d’incendis. Serà un aparador per captar nous voluntaris o sensibilitzar a la gent de la problemàtica dels incendis forestals i la conservació dels boscos. També es muntarà el punt de trànsit on tots els voluntaris de les ADF podran instal·lar el sistema GEPT de gestió d’emergències al seu mòbil. També es farà la presentació oficial del vídeo dels 30 anys d’ADF de Catalunya.  Hi haurà servei de bar per esmorzar amb barbacoa, presentació de nous vehicles d’ADF i altres…