INCENDI A AIGUAVIVA

Un total de 36 voluntaris i 18 vehicles d’ADF van participar a les tasques d’extinció de l’incendi forestal que es va declarar al costat mateix d’Aiguamurcia a les muntanyes del Montmell el dia 28-6-19 cap a les 14:30h.

ADF del Montmell van ser els primers en actuar i de seguida es van anar afegint recursos en un atac molt contundent degut a la manca de mitjans de bombers que estaven destinats a l’incendi de la Ribera d’Ebre: ADF Clot de Bou que va fer un ampli desplegament, ADF Pontons, ADF Alt Foix, Camió de la Federació d’ADF, ADF Rossend Montané que estava pròxim a la zona, ADF Sant Jaume, ADF Carrerada i fins i tot ADF Querol de fora de la comarca.

L’origen del foc va ser un tractor que es va incendiar a la mateixa carretera i que ràpidament es va estendre per la vegetació dels vorals i es va enfilar cap al bosc.