INCENDI A MAS VERMELL (QUEROL)

El dia 7 de juliol cap a dos quarts de quatre de la tarda es va declarar un incendi forestal a la urbanització Mas Vermell del terme municipal de Querol, tocant al municipi de Pontons. Les ADF van fer un atac contundent i ràpid, gràcies al qual la superfície cremada no arriba a 1 ha. El foc es va originar al mateix bosc i es va acostar perillosament a les cases que fins i tot va entrar a una parcel•la de la urbanització i va calcinar una rulot, que es trobava allà sense lamentar danys personals. L’ADF de Pontons va mobilitzar tots els seus vehicles i tots els seus voluntaris. També van participar les ADF de Querol, el camió de la Federació ADF, i ADF Sant Martí. En total 8 vehicles, 4 dels quals eren camions pesants i 19 voluntaris en total. Aquest ampli i ràpid desplegament de mitjans van permetre controlar ràpidament el foc quan van arribar els bombers. El foc tenia un ampli potencial per cremar.

Etiquetas: