LA FEDERACIÓ ADF P.G. GUANYA EL PREMI JORDI PEIX AL MILLOR PROJECTE DE SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL 2019

Una nova manera d’aprendre fora les aules de l’escola és possible. A plena natura. Sota un nou concepte “EDUCACIÓ VITAL”. Basat en la doctrina i tendència de Rosa Sensat. A través de la vivència, l’experimentació i la convivència. Estimulació els sentits, reforç de vitalitat, salut i desenvolupament cognitiu. Una tendència educativa amb cada cop més adeptes a Europa, on per exemple a Anglaterra ja han establert de forma obligatoria un dia a la setmana educar fora de l’aula. I al Japó han establert com a teràpia al sistema nacional de salut el contacte amb els boscos i la natura. Aquesta és la filosofa del projecte guanyador de sensibilització ambiental de la XXIIIa. edició dels premis de prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona que ha recaigut a la Federació d’ADF Penedès Garraf.