HOMENATGE A ODILO GOMEZ

Avui l’Ajuntament de Masllorenç s’ha omplert d’amics, familiars i companys de les ADF per retre homenatge pòstum a Odilo Gómez que ens va deixar fa pocs dies. El President de l’ADF ha llegit les cartes i missatges de condol rebuts, Un representant de la Federació ADF ha llegit un text de record i l’Alcalde ha adreçat unes paraules molt emotives, que han fet arrencar llàgrimes i aplaudiments. Després amb els vehicles de les ADF i amb toc de sirenes pel poble, s’han traslladat les seves cendres i s’han dipositat al costat d’uns petit arbre plantat en record seu. Aquest serà el símbol per retre homenatge al que ell tant s’estimava: els boscos. Allà on siguis Odilo, sempre et recordarem per tot el que has fet de forma altruista pels altres i pels boscos i per la natura. Mai seran suficients totes les gràcies que et poguem donar.