PLANTADA D’ALZINES A OLÈRDOLA

plantada Olerdola 3

80 nenes i nens de l’escola de Sant Pere Molanta que durant un any any cuidat els seus plançons d’alzina a l’escola van anar d’excursió el passat 30 de novembre a la zona de la Muntanyeta de Moja per repoblar el bosc amb els seus arbres.  Aquest arbres els van semblar ells a l’escola l’any passat en una activitat dirigida per la Federació d’ADF i l’ADF local. Cal destacar que han sobreviscut totes les alzines que varen sembrar i ara han estat trasplantades al bosc. Cada arbre ha estat identificat amb el nom de cada nen i el podran anar a veure i a regat sempre que vulguin amb les seves famílies ja que es un bosc públic. Amb aquesta acció culmina l’activitat que van iniciar les ADF fa una any a aquesta escola.

plantada Olerdola 2 plantada Olerdola 1