PLANTADES D’ARBRES CONTRA EL CANVI CLIMATIC

logo Plant for the Planet

El dia 17 durant a Sant Sadurní i el dia 23 a Olivella en horari del 10h a 14h es faran dues plantades populars d’arbres al bosc de les escoles de Can Mas de la Riera i a Mas Milà respectivament per la fundació alemana Plant For The Planet que treballa per contrarrestar els efectes del canvi climàtic involucrant a nenes i nens de tot el mon que són els que veritablement hauran de conviure i solucionar el problema mediambiental del canvi climàtic. Les ADF col.laboraran amb aquesta activitat de plantació d’arbres oberta a tothom. També es farà una jornada acadèmica a les escoles per conscienciar del problema.  Aquesta ONG ja ha involucrat a 36.000 nenes i nens de tot el mon en la plantació de 14 milions d’arbres arreu dels 5 continents i el seu objectiu és assolir la plantació d’un bilió d’arbres a l’any 2020.