NOU VEHICLE PER A L’ADF CARRERADA

Repsol ha cedit un vehicle de bombers del parc propi de Repsol a l’Agrupació de Defensa Forestal ADF 315 “la Carrerada”. El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font ha lliurat el vehicle a David Lopera, secretari de l’ADF 315.

L’ADF La Carrerada nº315 té per missió la defensa del medi ambient, realitzant tasques de vigilància, prevenció i extinció d’incendis i la realització de projectes forestals. Les agrupacions de defensa forestal (ADF) són associacions que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.

El camió de bombers cedit és un vehicle autobomba contra incendis IVECO, amb un motor de 6 cilindres en línia, i 217 CV de potència. El camió està dotat d’una cisterna d’aigua de 2.000 litres i una autobomba lleugera que permet l’aspiració exterior o des del dipòsit d’aigua intern. El vehicle munta un ganxo per a remolc de fins a 3.500 Kg. i un cabestrant elèctric amb força d’arrossegament de 5.400 kg. Aquesta unitat ha estat recentment substituïda per un nou camió MAN 4×4 d’una potència superior i que incorpora els darrers avenços tecnològics.

L’ADF farà servir aquest vehicle en projectes de sensibilització, serveis de vigilància forestal, neteja la bosc, reforestacions i tasques de suport a bombers en incendis forestals.