ES PRESENTA LA MAQUINA DESBROSSADORA TELEDIRIGIDA

El dia 28 de maig s’ha presentat a Canyelles la màquina desbrossadora teledirigida de la Federació d’ADF amb la presència dels presidents de la Mancomunitat, Sergi Vallès i la Federació, Ramon Torrents i la alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet. Per motius de l’estat d’alarma sanitaria no s’ha pogut convidar a ningú i només hi han assistit alguns membres de al Junta Directiva de la Federació. Aquest ha estat un somni fet realitat en el que hi han cregut molt des de la Federació i des de la Mancomunitat. A partir d’ara la Federació inicia una nova etapa en la seva història basada en potenciar molt mes el treball de prevenció d’incendis forestals un cop s’ha comprovat que per més mitjans d’extinció que tinguem cada vegada hi ha més incendis que estan fora de capacitat d’extinció. I cada vegada n’hi haurà més si no s’actua de forma preventiva. A l’acte s’han fet uns parlaments en els que tots han agraït la sinergia i la necessitat d’unir esforços en aquesta línia i per aquest motiu la Mancomunitat està creant un servei de gestió forestal i energia per als municipis. Al final s’ha fet una demostració pràctica per veure com treballa la màquina i quin resultat dona.