275 ALUMNES PLANTEN ARBRES AL BSOC DE LES ESCOLES

275  alumnes de les escoles de Sant Sadurní van participar en la plantada d’arbres de la 31a setmana de l’arbre que organitza cada any el grup ecologista local ADEMA amb el suport de l’ADF local, la Federació ADF Penedès Garraf i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.  En aquesta ocasió no ha estat una sola plantada sinó que han estat vàries plantades al llarg de tota una setmana per la impossibilitat d’ajuntar grups i persones degut a la crisis sanitària.

15 voluntaris de ADEMA, ADF i AMPA Vedruna han fet possible que durant tota la setmana del 23 al 27 de novembre s’hagin fet diferents plantades tant als matins com a les tardes amb els diferents grups estables de les escoles Vedruna, Sant Josep, Jacint Verdaguer i Intermunicipal.  El divendres, últim dia de la plantada es va haver de suspendre una plantada a causa de la pluja que es fara algun altre dia.

En total s’han plantat 125 arbres d’espècies com ara pins, alzines, avellaners, ametllers, arboç, i aranyons coma a més destacats a la zona coneguda com el bosc de les escoles a la finca municipal de Can Mas de la Riera. 

Aquest espai ha estat reconegut ja amb 3 premis pel projecte “educació vital”  (o educació per a la vida) que s’està desenvolupant.  Un espai d’aprenentatge en plena natura per experimentar, viure sensacions i aprendre a través de la pròpia vivència i agafar consciència del respecte per al medi ambient.